Hírlevél

Visszahívást kérek

Megrendelő

Akik minket választottak

Pápai Veronika

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a pontos is minden tekintetben kimerítő tanácsadásnak. Tájékoztatásuk nagyon segítette jövőbeli döntéseimet!

Bujdos Zoltán

Kedves Eszter! Csapatunkkal, pár évvel ezelőtt találkoztunk először. Azóta is tökéletesen meg vagyok elégedve munkájukkal. Kérdéseimre pontos, naprakész válaszokat kapok.

Kovács Viktória

Németadó csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom. Folyamatosan tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot, így megkönnyítik az eligazodást az adózás területén.

Ildikó és Sándor

"Kedves Tündérek! Ma megérkezett a bevallás, nagyon szépen köszönjük a gyors munkát! Minden ismerősnek ajánlottalak Benneteket, mert mi nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett gyors, pontos munkátokkal. Még egyszer köszönjük!"
V. Ildikó és Sz. Sándor Kazincbarcikáról

Maszlavér Család

Kedves németAdó Tündérek! Szeretnénk megköszönni munkátokat, a mai napon megérkezett a Familienkasse levele, amiben tudatják, hogy megkapjuk a családit. Nagyon-nagyon szépen köszönjük! Idén nem szeretnénk már zaklatni Benneteket, majd jövőre ismét az adóbevallással Szép napot Maszlavér Család

Fazekas család

Drága Eszter! Ma megkaptuk az adó visszatérítést! Nagyon boldogok vagyunk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és korrekt munkátokat, és kívánunk a további munkátokhoz erőt, kitartást és nagyon jó egészséget. Üdvözlettel a Fazekas család!

ROLESZT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Csongrádi Eszter (közgazdász)

Cégünk, a ROLESZT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-ban alapított családi vállalkozás.

Egyik fő tevékenységünk:

Németországban végzett munka könyvelése, német adóbevallások, német adó-visszatérítések, és német családipótlék különbözet (KINDERGELD) teljes körű ügyintézése (Csongrádi Eszter közgazdász)

Csapatunk Németország területén többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Célunk, hogy ügyfeleinknek az német adózás területén teljes körű megoldásokat nyújtsunk. Segítünk abban, hogy ügyfeleink kérdéseire gyors és átfogó választ kapjanak, így megkönnyítve gazdasági döntéseiket. Olyan gyakorlatias megoldásokat kínálunk, amelyek személyre és vállalkozásra szabottan igazodnak ügyfeleinkhez.

Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló minőségi kapcsolatra törekszünk.
Amennyiben Önnek német könyvelés, német adótanácsadás, német adóbevallás, adó-visszatérítés területén segítségre van szüksége, tisztelettel várjuk Önt!

Miért minket válasszon a német adózás területén?

  • mert mi tudjuk, hogyan kell, több mint 10 éve ezzel foglalkozunk!
  • mert mi szakszerűen, gyorsan, lelkiismeretesen, és a lehető legrövidebb feldolgozási időre törekedve végezzük a munkánkat...
  • mert napi kapcsolatban vagyunk a német adóhivatallal...
  • mert nem kérünk előre, üres, kitöltetlen adóbevallási nyomtatványt aláírva...
  • mert az általad megadott bankszámlára érkezik a pénz, és az általad megadott címre a határozat...
  • mert a bevallásod elektronikusan érkezik be az adóhivatalhoz, így a feldolgozási idő jelentősen lerövidül...
  • mert a munkánkról minden esetben számlát adunk, mely költséget a következő évi adóbevallásnál elszámolhatsz...
  • mert a fellebbezések elbírálásának tekintetében ez idáig 99%-ak vagyunk...
  • mert mi az ügyfeleink, partnereink adatait bizalmasan, törvényben meghatározott módon kezeljük és soha, nem adjuk ki azokat 3. fél részére...
  • és végül, de nem utolsó sorban azért, mert ez idáig több mint 4000 elégedett ügyfél igazol minket

Online adóbevallás

Az ügyfelek számára kiemelten kényelmes megoldás az online adóbevallás. Önnek nincs más dolga, mint a nyomtatványokat, bizonylatokat postán, vagy e-mailben elküldeni nekünk, a többit már mi intézzük.  Az adóbevallásokat elektronikusan nyújtjuk be az adóhivatalnak, így jelentősen lerövidül a feldolgozási idő is, ami egy esetleges visszatérítésnél sokat számít.
Természetesen bármilyen kérdés, kérés esetén, telefonon, illetve személyesen is állunk rendelkezésére.

Vagyis a ROLESZT Kft németadó csapata nem mást jelent, mint német adóbevallás, német adó visszatérítés, német könyvelés, német adózási tanácsadás és német precizitás.